dimecres, 9 de maig del 2007

Qui som

QuedemOnline.com és el primer servei de relacions i amistat de Catalunya.

El nostre objectiu és donar-te un servei molt pràctic i divertit perquè puguis buscar i comunicar-te amb persones que fins ara no coneixies i que potser viuen a prop de casa teva.

Som en un entorn multimèdia i QuedemOnline.com n’utilitza totes les possibilitats. A través del nostre servei podràs enviar missatges per correu, missatges instantani i veure online els perfils de totes les persones que formen part de la primera comunitat de relacions i amistat de Catalunya.

És la manera més pràctica, moderna, ràpida, transparent i divertida que hi ha actualment per conèixer gent.

A QuedemOnline.com apostem per definir ja des d’un principi el tipus de relació que es busca per ser encara més transparents i pràctics. L’únic requisit que necessites tenir per utilitzar el servei és ser major d’edat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola, amb sembla estupendo tot el que feu, i això del sopar a barcelona esta molt bè per coneixer gent, però en podeu fer algùn per girona, yo sòc enpresari i no tinc molt de temps per vindre entre setmana, si en torneu a fer un altre sopar potser en diferents lloc de altres comarques, es la meva opiniò, salut, i una abraçada, àlex.