dijous, 20 de març del 2008

1ª trobada optimista de QuedemOnline.cat



Et convidem a participar a una iniciativa inèdita al nostre país: Conèixer gent anant al teatre.

Et proposem una nit d'autèntica "bona estrella", que consisteix en assistir a un passi exclusiu per a usuaris de QuedemOnline.cat de l'obra "L'optimisme Global"que es fa aquests dies a la sala Cincómonos de Barcelona protagonitzada per l’actor Eduard Biosca (que per cert, també és solter) amb la col·laboració a la direcció i al guió de Paco Mir del Tricicle.

Abans de la representació, t’entregarem unes targetes amb el teu nom d’usuari que podràs intercanviar amb qui tu vulguis durant la nit i un document amb la relació de la resta de participants a l’activitat. També t’explicarem les normes i respondrem totes les preguntes que puguis tenir.

Després de l'obra i amb desenes d'arguments pels quals ser optimista en aquesta vida, anirem al Restaurant “Le petit Cabaret” que es troba a quatre passes del teatre.

En el decurs del sopar es proposarà un joc entre els assistents que té a veure amb l'espectacle que han vist i que té molta coherència amb l'objectiu de la pàgina web que és el de trobar parella o amistats.
Es farà un joc basat en "La teoria dels SIS graus de separació" coneguda popularment a Internet com "La teoria de Kevin Bacon" .
L'objectiu de la vetllada és conèixer gent nova amb els mateixos interessos i jugar a veure quin grau tenim amb cadascuna de les persones.


Data: Dimecres 2 d'abril a les 21:00 hores.

Assistents: 20 nois i 20 noies.

Obra: L'optimisme global (80m.) Cia. Pocaconya. Més detalls AQUÍ.
Es tracta d'una obra/ monòleg que es dedica a propagar per tot el món una nova filosofia de vida: l'optimisme global. Els que hi han anat diuen que si ets pessimista et canvia la percepció d'aquest món i si ets optimista te la reafirma.
Eduard Biosca fa temps que treballa en aquest idea que vol propagar al planeta i diu: "Si no fos perquè sóc optimista diria que cada vegada hi ha més pessimistes en aquest món!".

Opinions d’espectadors a Atrapalo.com


Sala Cincómonos
Consell de Cent, 283 de Barcelona

Veure mapa més gran

Sopar: Le petit Cabaret
Consell de Cent, 279
Ubicació i opinions a Salir.com

Preu de l’activitat:
35 euros (inclou teatre + sopar i un mes d’abonament a QuedemOnline.cat)*


*L'abonament a QuedemOnline.cat és imprescindible per participar en aquesta activitat i poder contactar posteriorment amb la resta de participants a travès del seu perfil a la pàgina.

*Si ja tens un abonament actiu et farem un descompte, fes-ho constar al formulari d'inscripció.




Si prefereixes pagar amb una transferència truca abans al 93 787 14 86 per confirmar la disponibilitat de places.



La lletra petita:

Perquè s’ha de reservar i pagar anticipadament?
Per assegurar-nos que hi haurà un nombre suficient de participants i garantir que existeixi equilibri entre tots.
Puc cancel·lar la reserva i que em torneu els diners?
Sí però ens ho has de comunicar almenys 4 dies abans. Per cancel·lar una reserva truca al 93 787 14 86 en horari d’oficina. Totes les cancel·lacions tenen unes despeses d’administració de 5 euros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, amb sembla estupendo tot el que feu, i això del sopar a barcelona esta molt bè per coneixer gent, però en podeu fer algùn per girona, yo sòc enpresari i no tinc molt de temps per vindre entre setmana, si en torneu a fer un altre sopar potser en diferents lloc de altres comarques, es la meva opiniò, salut, i una abraçada, àlex.

Anònim ha dit...

Ostia! m'hagues encantat venir pero aquest dimecres immmmposible. A veure si en feu un altre aviat i segur que m'apunto.

Que vagi bé la nit a tots!

David