dimarts, 8 de gener del 2013


6 coses a tenir en compte per LLIGAR


Potser estàs xatejant amb algú i estàs a punt de quedar físicament amb aquesta persona.
Biòlegs, etòlegs i psicòlegs han descobert que a l'hora de decidir-nos per un o un altre candidat hi ha aspectes sorprenents que ens influeixen. Al MuyInteresante n'apunten sis:


Primer. Les vocals del seu nom

El nom també pot ser clau a l'hora de seduir. Segons un estudi de l'Institut MIT, les dones resulten inconscientment més sexis quan el seu nom té vocals amb corves. És a dir la “a” o la “o”. Amb els homes passa tot el contrari: els més atractius són els que tenen la lletra “e” i la “i”.

Segon. Lligar consumeix energia.
Coquetejar ens fa consumir més energia al llarg de la nostra vida. Ho diuen biòlegs de la Universitat de Bogotà ( Colòmbia). En el contacte visual, les dones cremen 11 quilocalories per minut i els homes 3. De totes maneres, els homes “ho donen tot” quan decideixen convidar una noia a sortir. En aquesta activitat inverteixen 95 quilocalories.


Tercer. El benefici del dubte.

Li agrado o no li agrado?. Quan una dona no està segura de la resposta, el seu pretendent tindrà més oportunitats de lligar que si deixa entreveure clarament que se sent físicament atret per ella. És la conclusió d'un estudi de la Universitat de Virgínia i la Universitat de Harvard fet l'any passat amb l'ajuda de Facebook. Segons afirmen els autors, a la primera cita, els nois els hi funciona millor “fer-se els interessants” i no donar pistes.

Quart. Competir abans de flirtejar.
Després de participar en un joc competitiu masculí, els homes es mostren més atrevits en el moment del flirteig amb les dones desconegudes. Leander van der Meij ha demostrat que, després de competir amb persones d'un mateix sexe, acostumen a tenir la iniciativa per presentar-se, somriure més i mantenir el contacte visual durant més temps amb la seva "futura conquesta". Aquest comportament es deu a un augment dels nivells de testosterona a la sang.  

Cinquè. Una qüestió de color. 

Les persones amb ulls vermellosos semblen més tristes i resulten menys atractives que les que tenen un to uniforme i pàlid a la zona blanca dels ulls, l'anomenada escleròtica. El color de la pell també importa: segons un estudi publicat a la revista "Perception", el que fa molt atractius Halle Berry i Lewis Hamilton és el fet que són mestissos.


Sisè. Veus amb magnetisme. 
Una enquesta feta per l'empresa britànica OnePoll a 5.000 dones diu que, per a elles, l'accent més sexi és el dels irlandesos, després els italians i l'accent escocès. El francès va quedar a la quarta posició mentre que el vuitè lloc va ser per l'accent espanyol. 
L'investigador Andrew Linn, de la Universitat britànica de Sheffield assegura haver trobat la fórmula secrecta de les veus amb més "sex-appeal". Diu que és una freqüència de so d'entre  34,5 i 12,2 hertzs -ni molt greu ni massa agut-, a un ritme aproximat de 164 paraules per minut amb pauses de 0,46 segons entre frase i frase.