divendres, 24 de maig del 2013

3 CONSELLS PER FER UN BON PERFIL

3 consells per fer un bon perfil que t'ajudarà a trobar parella


El perfil és la teva carta de presentació i que et farà visible a la resta d'usuaris del portal. Per tant, tingues en compte una norma bàsica: 

                               LA HONESTEDAT
                               Dir la veritat t'estalviarà molts malentesos i conseqüències
                               desagradables el dia que tu i la persona amb qui contactis 
                               quedeu físicament.


Perquè el teu perfil doni bona impressió sense haver dit cap mentida, tingues en compte:

Deixa apart les emocions negatives 

Potser encara te'n recordes de l'última vegada que vas quedar amb algú i es va passar tota la estona explicant-te les seves misèries i lo dura que era la seva vida, el molt que treballava, el poc que cobrava...el seu dia a dia era un malson: quina va ser la teva reacció?...vas marxar ! No actuïs mai com aquesta persona. La negativitat està estrictament prohibida al QuedemOnline! Tenir una actitud positiva és atractiu. Fa que l'altra gent actuï de manera amistosa i us carregarà a les dues parts d'emocions positives que són essencials en qualsevol relació. 

Un exemple de presentació "en positiu" podria ser: "...apuntar-me a aquesta pàgina obre per a mi tot un món nou per descobrir i estic obert/oberta a noves emocions i noves amistats." Ja ho saps! fora la negativitat! 



 

Sigues original 


Llegeix el perfil d'aquí sota.. et sona d'alguna cosa? 

... "m'agrada anar al cine i escoltar bona música, també m'agrada molt passejar per la platja i anar de festa. Estic buscant algú amb qui passar-ho bé"...

Molta gent escriu coses així al seu perfil, sense cap interès i sense dir res d'especial. Intenta escriure el teu perfil d'una manera diferent, amb descripcions que permetin descobrir la teva autèntica personalitat única i original. 
En comptes d'escriure: "m'agrada anar al cine" digues: "la meva pel.licula preferida és______perquè___________" Ser creatiu a l'hora de fer la teva descripció, dona pistes sobre els teus gustos, aficions, l'esport que practiques...allò que et fa especial i únic/a. 
 Serà molt útil per qui ho llegeixi i aconseguiràs moltes més respostes. 
 


Comunica't amb qui tu vols 

 No hi ha cap problema per dir clarament i sense embuts quina mena de persona estas buscant. Si ho fas, t'assegures de no rebre respostes de gent amb qui no vols iniciar cap contacte. S'ha de ser clar i precís en la teva descripció. Determina el marge d'edat de la persona que t'interessa, els trets de personalitat que consideres més importants, quins són els principals interessos que hauria de tenir ell o ella i tot allò que creus important en una persona. 



UN APUNT FINAL 

Intenta mantenir el perfil actualitzat amb fotos recents que pots anar renovant de tant en tant. Observa el que diuen altres usuaris en el seu perfil i si en trobes un que t'agrada intenta fer el teu igual o millor.