dimecres, 5 de juny del 2013

L'èxit dels matrimonis nascuts a la xarxa !



Tot i la nostra insistència a dir que això de conèixer la teva parella a QuedemOnline.cat funciona i en tenim dades, hem de remarcar ara que l'estudi que et presentem no ens l'hem inventat nosaltres.


DADES  


  • Font: Acadèmia Nacional de Ciència dels Estats Units 
  • Enquesta: 19.131 parelles que es van casar entre el 2005 i el 2012
  • Una tercera part ( 35%) dels matrimonis americans comencen la seva relació online

CONCLUSIÓ

Els matrimonis que comencen a la xarxa tenen MENYS probabilitats de divorci
 
La principal conclusió d'aquest estudi és que de tots aquests matrimonis analitzats, les parelles que havien començat la seva relació a internet no s'havien divorciat.

El 94 % de casats "online" van continuar junts al menys un any més en comparació amb el 92 % dels "offline". 
També hi ha alguna diferència pel què fa a satisfacció. En una escala de valoració de l'1 al 7, els que s'havien conegut a la xarxa posaven de mitjana un 5,6 de satisfacció i els altres un 5,5.

Amb l'estudi també s'ha vist que els que s'han conegut per internet són parelles una mica MÉS GRANS, millor posició econòmica, un grau d'educació superior i tenen més possibilitats de trobar feina.
El 45 per cent ho van fer a través de portals de contactes com QuedemOnline.cat i la resta a través de les xarxes socials.

Com pots veure les diferències són molt minses però clarament positives pel què fa a conèixer algú a internet que pot arribar a ser molt important a la teva vida.